Brood, Banket & Vechtdalpasta

Ook Vechtdal Pasta is een echt streekeigen product van Bakkerij van der Most. Gemaakt van spelt van de vechtdalakkers dus volledig in het Vechtdal gezaaid, geoogst, gepeld, gemalen en vervaardigd tot een uniek product uit de regio. Mede door toevoeging van vrije uitloop eieren, tevens uit het Vechtdal, is de pasta een 100% streekproduct.

Vechtanjer Speltpasta

Uniek in zijn soort zijn de Vechtanjers, symbool van Vechtdal Overijssel. De Vechtanjers Speltpasta wordt net als 99% van het assortiment op ambachtelijke wijze en met passie gemaakt door Bakker Van der Most.

Proef en geniet van deze heerlijke verse speltpasta. Verkrijgbaar in zes verschillende vormen, bestel nu eenvoudig online via Bakkerij Van der Most.

Onze ambacht

  1. Bakkerijen Van der Most

    Mmm…..! Als je langs de winkels van Van der Most loopt ruik je al de geur van lekker brood en banket.

  2. De Stadsbakker

    De Stadsbakker bereidt dagelijks in het zicht van de klant hun producten. Kwaliteit staat op één net als service en passie. Met een zeer jong …

  3. Molen De Lelie

    Molen de Lelie in Ommen heeft elke dag vers gebakken biologische broden met gist of natuurlijke desem.

  1. Vilsterse Molen

    De Vilsterse Molen is een achtkantige stelling koren molen. Het is de hoogste molen van Overijssel en hij maakt niet alleen functioneel, maar ook …

  2. Sis & Bro Bakery

    De lekkerste koffie en broodjes to go. Met pure passie voor het ambacht zijn Vera en Maarten Ten Brinke als 3e generatie in bakkersfamilie Ten …