Lelijke Eendentour – De Smaak van het Vechtdal

Reken op voldoende aandacht onderweg, want met deze eendjes val je echt op. Het schakelen gaat net even anders dan in 'normale' auto's, wat hilarische momenten kan opleveren. Met het roadbook op schoot navigeer je het eendje door het mooie Vechtdal. Met een grote glimlach op je gezicht maak je verschillende stops, zodat je de tijd hebt om echt te genieten. Beklim bijvoorbeeld de 18 meter hoge uitkijktoren en geniet van een adembenemend uitzicht over de rivier de Vecht.

De route brengt je naar de Westermolen. Vol trots vertelt de molenaar over de mooie, gerestaureerde stellingmolen. Ondertussen trek gekregen? Proef de heerlijke streekproducten die te verkrijgen zijn bij de boerderijwinkel naast de molen.

De route gaat verder langs het uit 1703 daterende Huize Den Berg en het mysterieuze Kasteel Rechteren. Hier kom je bij het laatste checkpoint; Kaasmakerij Heileuver. Vol passie vertelt de boer over het maken van de kaas en uiteraard mag je deze heerlijke kazen proeven! Vergeet je niet een lekker stukje kaas te kopen, zodat je thuis verder kunt genieten?

Via het karakteristieke en unieke landgoeddorp Vilsteren rijd je terug naar Dalfsen, waar je de Lelijke Eendjes kunt achterlaten. Een ervaring om nooit te vergeten!

De prijs is € 59,50 p.p. (€ 49,17 excl. BTW). Hier is de rondleiding bij de Westermolen en de rondleiding en proeverij bij kaasmakerij Heileuver bij inbegrepen.

De Lelijke Eendentour duurt 3,5 uur. De minimum deelname bedraagt 8 personen.