
Tartaar van Brandrode Vechtdalrund
De Brandrode Vechtdalrunderen worden gehouden op de Vechtdal Hoeve in Arriën. Het dieprode vlees, gemarmerd door intramusculair vet, is mals en rijk van smaak.
De Brandrode Vechtdalrunderen worden gehouden op de Vechtdal Hoeve in Arriën. Het dieprode vlees, gemarmerd door intramusculair vet, is mals en rijk van smaak.
Maak van je pannenkoek een echte Vechtdalpannenkoek! Voeg zelf smakelijke toppings als verse aardbeien, bessenjam of kaas toe.
Het Brandrode Vechtballetje heeft niet veel nodig en is heel eenvoudig te bereiden. Het scheutje ketjap erdoor, dat geeft het balletje net even iets meer.
Zin in een heerlijke stoofpot waar zowel bier als wijn voor gebruikt wordt? Dan is dit typische recept uit het Vechtdal iets voor jou.
Gezellig tafelen met vrienden of familie? Dan is deze kaasfondue met Waterbuffelkaas van de Heileuver echt iets voor jou. Lekker met stukjes (boeren)brood of met groenten.
Gebruik voor dit recept buffelmozerella van de Buffelfarm uit Radewijk. Dat een eenvoudig recept zo lekker kan zijn!
Een voorgerecht van gegrilde baars uit de Vecht met komkommer, komkommerkruid, gele wortel, zeewier en geelwortel (kurkuma)mayonaise.
Zin in een gezonde, vegetarische maaltijd uit het Vechtdal? Kies dan voor deze groenteschoten met buffelmozzarella uit het Vechtdal.