Bontolie

Vandaag geopend van
Vandaag 10:00 - 18:00
Adres
Jufferenwal 13/15, 8011 LE Zwolle

Bontolie

Bontolie zit als shop-in-shop in de Boerderijwinkel Zwolle.

Geralda van Tolie is kok en in haar keuken in de Boerderijwinkel worden de hele dag door taarten, cakes, koekjes, quiches maar ook lunches, high-Tea's en catering verzorgd. Ze maakt zoveel mogelijk gebruik van de producten uit de Boerderijwinkel en andere producten uit het Vechtdal.

Klanten kunnen meegenieten van de lekkere geuren die uit haar keuken komen, maar ook live meekijken hoe alles wordt bereid. Graag geeft zij nog even uitleg over het gerecht of de taart die gemaakt wordt.

Tijdens haar workshops praat zij met passie over haar vak. Sinds kort is het nu ook mogelijk om in een wat kleinere groepjes, of gewoon op inschrijving, een workshop in de keuken van de Boerderijwinkel te volgen.

Nieuw zijn de workshops ouder/kind. Gezellig samen met je kind gezond maar ook heerlijk en uitdagend voor je zoon of dochter. En de aller verleidelijkste workshop is de Chocolade Workshop. Een leuke samenwerking tussen IJsboerderij de Meulenhorst en Bontolie.

Doordat de workshop wordt gegeven op de landelijk gelegen boerderij geeft dit een extra dimensie. Samen maak je allerlei heerlijkheden van chocola en leert de ijs-bereidster je hoe je chocolade-ijs kan maken. Alles voor een gezellig uitje!