De Librije | Shoppen

Adres
Spinhuisplein 1, 8011ZZ Zwolle

De Librije | Shoppen

Passie, de lijfspreuk van Jonnie en Thérèse Boer, is waar het allemaal om draait in de wereld van de Librije. Passie voor het koken, de wijnen, de gastronomie. En dat alles op een eigentijdse, moderne wijze, wars van conventies en vastgeroeste gewoonten.

Librije's Winkel

Jonnie Boer kreeg vaak de vraag van gasten of zij niet wat gelei, jam of dressing, zoals geserveerd werd in De Librije, konden kopen. Dit leidde tot de opening van Librije’s Winkel in september 2005. Inmiddels is Librije's Winkel ondergebracht in het pand van De Librije aan het Spinhuisplein.

Librije’s Winkel biedt een breed scala aan pure en culinaire producten. Alle producten zijn met liefde, kennis en kunde bereid of geselecteerd. Het assortiment bestaat onder andere uit: Original Spices by Jonnie Boer, Valderrama olijfolie, wijnen, kookboeken en azijn, mosterd en olies uit de Mix & Match-lijn. Naast Librije’s Winkel in Zwolle zijn deze producten op diverse verkooppunten door heel Nederland verkrijgbaar. Tevens kunt u deze producten bestellen en thuis laten bezorgen via webshop www.librijeswinkel.nl.