VechtdalFood Catering

Adres
Voorbrug 1, 7731 BB Ommen

VechtdalFood Catering

VechtdalFood Catering staat voor oorspronkelijke kwaliteit uit het Vechtdal Overijssel. Onze chef-koks gebruiken lokale en regionale kwaliteitsproducten met een authentieke smaak.

FoodCatering

VechtdalFood Catering staat voor jarenlange ervaring met het organiseren van diners, recepties, feesten, borrels, buffetten en andere bijeenkomsten. Ons team maakt een bijzondere happening van uw party en event, of het nou zakelijk is of privé. Ontvang uw gasten thuis, of op één van onze schitterende locaties middenin de natuur.

Vechtdalproducten

Van lokale producenten en leveranciers betrekken we exclusieve streekproducten met een authentieke smaak. Onze diners, buffetten en hapjes bereiden we met biologische ingrediënten uit het Vechtdal Overijssel. Desgewenst verzorgen we geheel biologisch bereide buffetten en hapjes. Bij het gebruik van vis hanteren we de viswijzer en het MSC keurmerk.

Pop-Up Diner

Wij organiseren verrassende diners op de mooiste plekjes in het Vechtdal. Wij waren al te gast in de koeienstal bij Heileuver, de kassen van Eef Stel en Ernie v.d. Kolk. Bekijk de filmpjes voor een sfeerimpressie van de Pop-Up diners op locatie.