Pannenkoekenrestaurant Rheezerbelten

Adres
Grote Beltenweg 1, 7771 SX Hardenberg

Pannenkoekenrestaurant Rheezerbelten

Heerlijk na een middagje wandelen of ravotten in het bos. Een fietstocht in de omgeving. Of als gezellige afsluiting van een dagje uit met de (klein)kinderen: pannenkoeken. Want zeg nou zelf, voor pannenkoeken is toch niemand te oud?!

Pannenkoekenrestaurant Rheezerbelten heeft een uitgebreide keuze aan pannenkoeken op ambachtelijke wijze gebakken met beslag van eigen receptuur. En voor wie niet van pannenkoeken houdt, hebben we heerlijke plategerechten en verschillende menu's, ook voor kinderen.

Uitgebreide kaart

De menukaart van het pannenkoekenrestaurant is eindeloos. Staat uw favoriet er niet bij? Dan maken we die toch gewoon?

Pannenkoek van de maand

Elke maand selecteert onze pannenkoekenbakker André voor u een bijzondere pannenkoek! Klik hier om te kijken welke pannenkoek het deze maand is.

Huisgemaakte stroop

Bij ambachtelijke pannenkoeken hoort ambachtelijke stroop. Wist u dat wij zelf onze eigen stroop maken? Samen geserveerd natuurlijk met de basterd- en poedersuiker.

Plateservice

Voor wie wat minder dol is op pannenkoeken, hebben we een uitgebreide keuze aan plategerechten en verschillende menu's ook speciaal voor kinderen.

Kinderen de ruimte

Keurig stilzitten hoeft niet in ons pannenkoekenrestaurant. We begrijpen dat netjes aan tafel wachten voor kinderen iets te veel gevraagd kan zijn. Zij kunnen zich vermaken met ons eigen kinderplacemat en kleurpotloden. Lekker even spelen en klauteren kan ook: in de speelhoek binnen of de speeltuin bij het terras.