Grand Café De Kamer

Vandaag geopend van
Vandaag 10:00 - 22:00
Adres
Coevorderweg Noord 32b, 7776 BW Slagharen

Grand Café De Kamer

Uit eten gaan is hier een ware belevenis. De chef-kok weet de lekkerste gerechten op tafel te toveren waarbij de verrassingsmenu's door vele bezoekers worden geroemd. Zo kun je je laten verrassen tijdens de lunch of het diner, maar het is natuurlijk ook heerlijk vertoeven op het mooie terras.

Een belevenis voor alle zintuigen

Door 2**chef Alwin Leemhuis(2015 uitgeroepen tot chef van het jaar) wordt hier gekookt met o.a. producten uit de natuur en uit de streek. De chef special wordt alom geroemd om de voortreffelijke prijs/kwaliteit verhouding. Laat je verrassen want alle zintuigen komen aan bod! In ons restaurant is het natuurlijk ook mogelijk om gebruik te maken van ons Chef Special menu met een bijpassend wijnarrangement.

Gault Millau, Gouden Schaal en Iens Topper 2016

Grand Cafe De Kamer in Slagharen heeft vele eervolle vermeldingen en prijzen in de wacht gesleept. Zo heeft culinair recensent Pieter Nijdam van de Telegraaf dit restaurant geroemd en behoort De Kamer volgens Iens tot de beste restaurants van Nederland. Verder zijn er onderscheidingen als Zilveren en Gouden Schaal in de wacht gesleept; een erkenning voor restaurants die gebruikmaken van wildpluk-ingrediënten en hun gasten op die manier culinair laten genieten van natuur en landschap.