locaties

Hier vind je de allerlekkerste smaakadresjes waar je heerlijk kunt eten maar waar ook van alles te beleven valt. Denk aan een leuke workshops, proeverijen en rondleidingen, of misschien is een smaakroute wat voor jou, je ontdekt dan de ambachtelijke smaakwinkels van de regio. Ben je enthousiast, ontdek hier wat er allemaal te doen en proeven is!

 1. Het Zwolse Balletjeshuis

  Het Zwolse Balletjeshuis

  Adres
  Grote Kerkplein 13, 8011PK Zwolle

  Het recept van de beroemde Zwolse Balletjes is eeuwenoud en bovendien super geheim. Op slechts één plek ter wereld worden de balletjes gemaakt, namelijk aan het Grote Kerkplein in Zwolle. Daar staat de stekenbakkerij.

 2. Molen De Lelie

  Molen De Lelie

  Adres
  Molenpad 7, 7731 GX Ommen

  Molen de Lelie in Ommen heeft elke dag vers gebakken biologische broden met gist of natuurlijke desem.

 3. Schuttert Pluimvee - Vechtdal Eieren

  Schuttert Pluimvee - Vechtdal Eieren

  Adres
  Varsenerweg 5b, 7731 PZ Ommen

  Het Vechtdal Ei is een ei dat is gelegd door een kip met vrije uitloop. Deze kip woont in het Vechtdal, op het pluimveebedrijf van de familie Schuttert te Ommen, Overijssel.

 4. Sis & Bro Bakery

  Sis & Bro Bakery

  Adres
  Markt 50, 7731 DB Ommen

  De lekkerste koffie en broodjes to go. Met pure passie voor het ambacht zijn Vera en Maarten Ten Brinke als 3e generatie in bakkersfamilie Ten Brinke deze hippe bakkerij begonnen in hartje Ommen.

 5. Slagerij Haverkort

  Slagerij Haverkort

  Adres
  Assendorperstraat 49, 8012DE Zwolle

  Wie van lekker en verantwoord eten houdt zal zich bij ons helemaal thuis voelen. Als prioriteit staat bij ons welzijn van dier en mens bovenaan. Dat verantwoord eten ook lekker en eerlijk kan zijn, bewijzen wij iedere dag weer.

 6. Wolvarken Hoeve

  Wolvarken Hoeve

  Adres
  Nieuweweg 10, 7739 PK Vinkenbuurt

  Op onze hoeve in Vinkenbuurt (Vechtdal Overijssel) hadden we altijd al dieren lopen. In 2013 is daar het bijzondere ras Mangalica of Wolvarken bijgekomen.

 7. Bontolie

  Bontolie

  Adres
  Jufferenwal 13/15, 8011 LE Zwolle

  Bontolie zit als shop-in-shop in de Boerderijwinkel Zwolle.

 8. De Librije | Eten (***)

  De Librije | Eten (***)

  Adres
  Spinhuisplein, Zwolle

  Volop genieten met bijzondere gerechten, bijpassende wijnen in een sfeervolle ambiance. Dit foodimperium van Jonnie & Thérèse Boer bezit momenteel maar liefst 3 Michelinsterren!

 9. De Stadsbakker

  De Stadsbakker

  Adres
  Blijmarkt 4, 8011NE Zwolle

  De Stadsbakker bereidt dagelijks in het zicht van de klant hun producten. Kwaliteit staat op één net als service en passie. Met een zeer jong team staan zij elke dag voor u klaar!

 10. Hotel De Zon | Slapen

  Hotel De Zon | Slapen

  Adres
  Voorbrug 1, 7731 BB Ommen

  Genieten op een unieke en prachtige locatie aan de Vecht. Een verblijf vol rust, ruimte, gastronomie en ontspanning. Heerlijke Spa & Wellness mogelijkheden. Gastronomisch restaurant o.l.v. chef-kok Gerhard Müller en ouderwetse gastvrijheid voor een onvergetelijk verblijf.