locaties

Hier vind je de allerlekkerste smaakadresjes waar je heerlijk kunt eten maar waar ook van alles te beleven valt. Denk aan een leuke workshops, proeverijen en rondleidingen, of misschien is een smaakroute wat voor jou, je ontdekt dan de ambachtelijke smaakwinkels van de regio. Ben je enthousiast, ontdek hier wat er allemaal te doen en proeven is!

 1. Kwekerij Eef Stel

  Kwekerij Eef Stel

  Adres
  Ankummer Es 11, 7722 RD Dalfsen

  Eerlijke en prachtige producten, verbouwd in eigen kassen, met liefde voor mens en natuur.

 2. VechtdalFood Catering

  VechtdalFood Catering

  Adres
  Voorbrug 1, 7731 BB Ommen

  VechtdalFood Catering staat voor oorspronkelijke kwaliteit uit het Vechtdal Overijssel. Onze chef-koks gebruiken lokale en regionale kwaliteitsproducten met een authentieke smaak.

 3. Wim Kosse en Co

  Wim Kosse en Co

  Adres
  Nieuwelandstraat 5/a, 7731 TH Ommen

  Wim Kosse en Co is van origine een familiebedrijf dat al vijf generaties lang werkzaam is in de voedingssector. Eens begonnen met de handel in varkens en daarna uitgebreid met een rundveehouderij, slachterij, worstmakerij en grossierderij.

 4. Bierbrouwerij De Pauw

  Bierbrouwerij De Pauw

  Adres
  Achterbroekweg 1, 7731 PN Ommen

  De brouwerij is gehuisvest op het erf van de eeuwenoude boerderij De Meulenhorst. Het erf is gelegen in natuurgebied het Eerder Achterbroek tussen Ommen en Den Ham.

 5. Boerderijwinkel & Zuivelbedrijf Zandman

  Boerderijwinkel & Zuivelbedrijf Zandman

  Adres
  Marsdijk 4, 7736 PL Beerze

  Aan de rand van de Vecht midden in het mooie dorpje Beerze staat het moderne, duurzame melkveebedrijf van Bert en Jolanda Zandman. Ongeveer 180 koeien lopen vrijuit in een nieuwe stal die de koeien heel veel ruimte biedt.

 6. Buffelfarm Kelder

  Buffelfarm Kelder

  Adres
  Toeslagweg 5, 7791 RS Radewijk

  Buffelfarm Kelder verkoopt Buffelmozzarella, Buffelkaas, BuffelFeta, Buffelijs en nog veel meer. Kom naar de Buffelfarmwinkel en ervaar de goede zorg voor de waterbuffels, maar vooral de kwaliteit van de buffelmelk.

 7. Pluimveebedrijf en wortelhandel Bouma

  Pluimveebedrijf en wortelhandel Bouma

  Adres
  Slotweg 25, 7691 PN Bergentheim

  In de landelijke omgeving van het Overijsselse Bergentheim is het bedrijf van de familie Bouma gevestigd. Wat in 1989 begon als een akkerbouwbedrijf met batterijkippen is in de loop van de jaren met behulp van familie uitgegroeid tot een bedrijf met twee heel verschillende takken.

 8. Slagerij Van Broekhuizen

  Slagerij Van Broekhuizen

  Adres
  Prinsenstraat 33, 7721 AH Dalfsen

  Slagerij van Broekhuizen is een ambachtelijke slagerij met een authentieke winkel in het centrum van Dalfsen. Een diep assortiment van vlees, vleeswaren en worstsoorten. Specialist in gekookte ham, gekookte ham, droge worst (in wel meer dan 30 soorten), uienworst, diverse soorten leverworst.

 9. Flater

  Flater

  Adres
  Markt 18, 7731DB Ommen

  Eten & drinken bij Café Restaurant Flater in Ommen

 10. Panhof Varkensproeftuin

  Panhof Varkensproeftuin

  Adres
  Mataramweg 11, 7722 ME Dalfsen

  Panhof: een omgeving waar varkens kunnen leven naar hun aard.Van deze Panhof varkens worden exclusieve vleesprodukten bereid: Panhofham, coppa’s, spek en diverse soorten worsten.

 11. Shii-take Kwekerij Haveman Groen

  Shii-take Kwekerij Haveman Groen

  Adres
  Luttenoever 2a, 7707 PS Balkbrug

  Shiitake, een paddenstoel van Japanse afkomst, is een lekkernij. Vooral als het op de biologische manier is geteeld. Alleen dan ontwikkelt zich de grote, stevige shii-take, met een volle, kruidige smaak. Shii-take is rijk aan proteïne en kan als vleesvervanger gebruikt worden.