De Wijnstaete

Logeren, proeven en genieten van rust en ruimte

Adres
Vilstersedijk 13, 8152 EB Lemelerveld

De Wijnstaete

Dineren in een wijngaard? Dat kan! Geniet van mooie wijnen, lekker eten en goed gezelschap. Kom lekker uitrusten tussen de druiven bij De Wijnnstaete in het Vechtdal.

De Wijnstaete biedt de mogelijkheid om te logeren, proeven en genieten van rust en ruimte in Vechtdal Overijssel. Je kan verblijven in de B&B, het vakantiehuisje midden in de wijngaard en op de minicamping. Er is bovendien volop de mogelijkheid om de streekwijnen te proeven. De Wijnstaete herbergt vijf soorten druiven, twee rode en drie witte. Afhankelijk van de oogst worden er naast een frisse fruitige witte wijn, een zomerse Rosé en soms zelfs mooie rode wijn geproduceerd.

Diner en streekwijn

Een wijngaard is natuurlijk pas echt een wijngaard als er geregeld een lange tafel in staat waar mensen tot in de late avond eten, praten en plezier maken, met een glas wijn of iets anders lekkers. Annemarie en Luigi staan allebei met liefde in de keuken, en zijn een gastheer en vrouw die willen dat het jou aan niets ontbreekt.

Streekproeverij

Bij de Wijnstaete wordt er vanaf groepen van 10 personen een speciale streekproeverij georganiseerd. Je krijgt acht kleine gerechtjes bereid met producten en ingrediënten uit het Vechtdal. De Streekwijn ontbreekt natuurlijk niet. Er wordt witte en rode wijn en rose van de Wijnstaete en andere Overijsselse wijnboeren geschonken. Leuk als diner, maar ook zeer geschikt als uitgebreide lunch of een (bedrijfs)borrel!

Kom je ook kijken, helpen en proeven?