Overnachten met sterren

Wanneer je op zoek bent naar een bijzondere locatie om een weekend of midweek te verblijven dan ben je in het Vechtdal aan het juiste adres. Een van de bijzondere locaties is toch wel De Librije, letterlijk: overnachten met sterren. Kijk ook eens bij de andere foodlovers hotels.

Librije’s Hotel

De sfeer van de oude vrouwengevangenis is behouden gebleven. De celdeuren, tralies voor de ramen en het ‘cachot’ geven dit hotel een bijzondere uitstraling en sfeer. Librije’s Hotel heeft 19 kamers, stuk voor stuk met een eigen karakter, wat betreft kleur als inrichting. Op de dag zelf begeleidt de Butler u naar uw kamer of suite. Na een uitgebreide rondleiding en uitleg van de diverse mogelijkheden en voorzieningen die onze kamers bieden, gaat u genieten van een bijzonder verblijf!

Slapen in een monumentale Gevangenis

Door het monumentale karakter van de voormalige gevangenis hebben alle negen Royale Kamers een bijzondere sfeer. Op de bovenverdieping van Librije’s Hotel is de houtconstructie van de cellen nog goed te zien. Iedere kamer is modern, eigentijds en fris ingericht en voorzien van heerlijke Auping-bedden, Bang & Olufsen flatscreens en geluidsystemen.

Librije 'Eten Drinken Slapen' Arrangement

Ontdek het ‘Eten, drinken, slapen’ arrangement, waarbij je geniet van een zevengangenmenu met wijnarrangement, tafelwater en koffie-/ theeservies in Restaurant De Librije. Overnachten in één van de sfeervolle Royale Kamers waarna de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt geserveerd wordt. Als cadeau ontvang je bij vertrek een gesigneerd exemplaar van het boek ‘Eten, drinken, slapen’ mee naar huis.

Nog meer arrangementen en inspiratie

De Librije heeft tal van arrangementen, laat je verder inspireren en kies een suite of hotelkamer helemaal in de stijl die passend is of laat je uitgebreid adviseren door het team van De Librije. Lees gauw verder voor een overzicht van alle mogelijke arrangementen, suites en kamers.