SmaakFietsroute 'Scharrelen door het Vechtdal'

Charme Hotel & Restaurant De Klomp is het startpunt van de scharrelroute, een schitterende fietstocht van circa 35 km door het prachtige Vechtdal. Vergeet niet een overnachting bij De Klomp te boeken, zodat je na de fietstocht lekker tot rust kunt komen. De route leidt langs een aantal lokale leveranciers, waar je vrij op het erf kan rondkijken (scharrelen). Bij elke producent kun je een voucher inwisselen en krijg je een lekker streekproduct, om direct van te genieten of om mee te nemen in de scharrelmand welke je bij vertrek vanuit De Klomp meekrijgt. Hier zit tevens een heerlijke lunch in voor onderweg.

Ins & Outs

Je bepaalt zelf met hoeveel personen je de route fietst, er is geen minimum of maximum aantal personen aan verbonden. Een hartelijke ontvangst met koffie en speltappelgebak bij De Klomp Charme Hotel & Restaurant bij voorkeur) om 10:30 uur hartelijk ontvangen met koffie en speltappelgebak. Daarna overhandiging van de routes en vouchers en scharrelmand met hierin een heerlijke lunch. Vanaf 11 uur vertrek met onderweg de eerste stop en je eindigt met een drankje naar keuze en een borrelplank bij De Klomp Charme Hotel & Restaurant. Deelnameprijs: € 24,50 p.p. / kinderen € 12,50 p.p. De scharrelroute kan worden gereserveerd van woensdag t/m zaterdag via Herberg De Klomp.

De SmaakFietsroute ‘Scharrelen door het Vechtdal’ is er in een voorjaars-, zomer- en najaarsroute, aangezien het productaanbod voor deze seizoenen verschillend is. De route is een samenwerking van Hotel-restaurant De Klomp in Vilsteren, Asperge- en fruitbedrijf Van der Kolk in Oudleusen, Pluimveebedrijf Schuttert in Ommen, Kaasboerderij Heileuver in Dalmsholte en Landgoed Vilsteren in Vilsteren.

Voor de lezersaanbieding van het magazine 'Dichtbij' van Carinova, kunt u rechtstreeks contact opnemen met Herberg de Klomp!