Streekproducten

De boeren en ondernemers in de regio Zwolle/Vechtdal zijn creatief en vindingrijk en maken gebruik van hun mogelijkheden. Je vindt hier onder meer wijngaarden, een bessentuin, een echte kaasboerderij, een aardbeienboerderij, een boerderij waar het zeldzame oud-Hollandse Brandrode rund in de vrije natuur wordt gehouden, biologische groentekwekerijen en veel meer.

Oerlekkere producten

Al die ambachtelijke ingrediënten of het nu gaat om eerlijk rundvlees, boerenijs, kippenvlees, speltpasta of speciale wijnen, bieren of sappen. Alle producten zijn stuk voor stuk uniek en terug te vinden in geschikt om je eigen maaltijd samen te stellen. Je leest het al, in het Vechtdal ben je aan het juiste adres om Oerlekkere producten en smaken te proeven.

Streekmarkten en Foodevents

Bezoek een van de vele streekmarkten en foodfestivals die in het voor- en najaar gehouden worden. Check hier meteen de Smaakagenda om ze in je agenda te zetten!

Bekijk ook de website www.vechtdalproducten.nl voor meer informatie over streekproducten uit het Vechtdal.

Specials uit de Streek - Puur Vechtdal!

  1. Vechtdalanjerspasta

    Vechtdal Pasta is een 100% streekproduct van Bakkerij van der Most en verkrijgbaar in zes soorten en ook in de vorm van de Vechtdalanjer!

  2. Vechtdal Eieren

    Het Vechtdal Ei is een ei dat is gelegd door een kip met vrije uitloop. Deze kip woont in het Vechtdal, op het pluimveebedrijf van de familie Schuttert te Ommen, Overijssel.

  3. Puur Vechtdal zuivel

    Puur Vechtdal zuivel bestaat uit boter, karnemelk, vla, kwark, yoghurt en natuurlijk de verse volle melk! Puur Vechtdal! Puur uit het hart!