De Buurman - dichtbij het verst

Adres
Lindertseweg 36, 8102 SN Raalte

De Buurman - dichtbij het verst

Het unieke maaltijd concept van de Buurman is niet alleen vers en lekker en duurzaam. Je hoeft niet meer na te denken wat je vandaag moet gaan eten. Verantwoorde recepten en de lekkerste ingrediënten, vers van het land. Alle verse producten afhalen bij een afhaalpunt of bij je thuis. Makkelijk toch?

Maaltijdbox

Als je het belangrijk vind om te weten welke ingrediënten je eet en waar het vandaan komt, dan ben je bij de Buurman op het juiste adres. De Buurman werkt samen met lokale helden zodat je precies weet hoe de producten geteeld, geoogst en behandeld worden. Er zijn diverse soorten maaltijdboxen, met 2 of 3 maaltijden per week en je kunt kiezen voor 2, 3 of 4 personen. Ook komt er standaard een heerlijk en verantwoord recept van een diëtiste bij de box in, zo hoef je een paar keer zelf niet te verzinnen wat er op tafel komt en dat zorgt voor veel variatie.

Op maat & een gezonde levensstijl

Wanneer je kiest voor een maaltijdbox van De Buurman, krijg je alle ingrediënten op maat geleverd. Als het recept vraagt om twee takjes rozemarijn, dan zitten er twee takjes in. Vraagt het recept om één eetlepel honing, dan zit er één eetlepel honing in. Op deze manier wordt er voorkomen dat er allerlei aangebroken potjes en restjes overblijven, duurzaam toch? Met de maaltijdbox van De Buurman weet je dus zeker dat je 2 of 3 dagen per week sowieso een gezonde maaltijd binnenkrijgt. Dat is toch een mooie stap op weg naar een gezonde levensstijl?

Verse streekproducten, afhaalpunt of thuisbezorgd

Er zijn weekendboxen, ontbijtboxen, borrelboxen, eenmalige boxen en proefboxen om een keer te proberen. Via de webwinkel is het ook mogelijk om losse producten er los bij te bestellen. Je kunt de maaltijdbox langshalen na je werk bij een afhaalpunt bijvoorbeeld of je kunt ze thuis laten bezorgen door de fietskoerier (alleen in Zwolle en Deventer). Op zaterdag wordt de maaltijdbox ook thuisbezorgd tegen een kleine vergoeding.