Kijk en doedag

prijs
gratis
locatie
`t Olde Manegepeerd, Dalmsholte

Op deze dag kun je kennis maken met de uitgewerkte manegepaarden. Alles is binnen. En graag geven we uitleg over onze opvang.

Je kan weer paarden knuffelen tevens rommelmarkt

DALMSHOLTE – Er is weer een rommelmarkt en je kan de paarden knuffelen bij `t Olde Manegepeerd in Dalmsholte, het is gewoon binnen dus ook als het zou regenen is dat geen probleem. De eerste mogelijkheid om dit weer mee te kunnen maken is zondag 24 februari van 10.00 uur tot 17.00 uur. Kom en neem een kijkje en neem je broertje, zusje, je ouders en je buren ook eens mee. Ook toeristen die in de omgeving verblijven zijn meer dan welkom. Vergeet niet uw camera.

De gehele opbrengst van de rommelmarkt is voor de uitgewerkte manegepaarden die hier na een werkzaam leven in de maneges van hun rust genieten. Deze worden zeer goed verzorgt door allemaal vrijwilligers. Je bent ook in de gelegenheid om zich aan te melden als vrijwilliger. Het is hartstikke leuk en de onderling sfeer is gewoon super. Graag geven we uitleg over de opvang van de paarden en wat daar allemaal bij komt kijken. De koffie en de warme hap staan klaar.

Wil je de paarden zelf verwennen? Dan is er tegen betaling wat lekkers en vooral gezond te koop voor ze. Je mag zelf appels, brood of wortels meenemen en dat aan de paarden geven.

Ook zijn wij een inzamelpunt van kleding en inkt cartridges en frituurvet. U ziet wel we doen alles om aan geld te komen om het onderhoud te bekostigen. Maar u kan ons ook financieel sponseren of op andere manieren. We houden ons altijd aanbevolen.

Het adres waar je ’ t Olde Manegepeerd kunt vinden is aan de Beukenlaan 2 in Dalmsholte, Als je deze weg inrijdt, zie dan links een grote schuur en daar is het. Kijk ook eens op www.manegepeerd.nl
U mag ons ook mailen: info@manegepeerd.nl

tel: 06 -128 74 764