Najaarsconcerten Soli Deo Gloria Ommen

prijs
€ 5,00 - € 7,50
locatie
Sporthal De Carrousel, Ommen

Op Zaterdag 16 november vinden in de Carrousel te Ommen de najaarsconcerten plaats van muziekvereniging Soli Deo Gloria uit Ommen

Het ochtendprogramma is van de jeugdonderdelen en begint om 10.30 uur. Het concert duurt tot circa 12.30 uur waardoor er daarna nog ruim tijd is om naar de Sinterklaasintocht te gaan. Het B- en C-orkest staan onder leiding van Bert Groothedde en het C-slagwerkensemble wordt geleid door Judith Haakmeester. Simon Haakmeester is sinds de zomer dirigent van het B-slagwerkensemble en bij het concert is het de eerste keer dat zij samen op het podium staan. De jeugdgroepen hebben een verrassend en afwisselend programma samengesteld.

Het avondprogramma begint om 19.30 uur en dan kan er genoten worden van de A-groepen. Door dirigenten Marten van der Wal en Simon Haakmeester is er een speciale opstelling uitgedacht waardoor orkest en slagwerkensemble meer dan ooit tevoren gezamenlijk zullen optreden. Het beloofd dan ook een bijzonder concert te worden, met vele verrassende muzikale combinaties.