Kerstsamenzang

Heerlijk samen zingen!

prijs
€ 10,00
locatie
W.H. Zwart HalLemelerveld

Bij Kerst denken we vaak aan kaarsen, gezellig bij elkaar komen, lekker eten en drinken… Maar Kerst is in de eerste plaats het feest van het Licht. Jezus noemde zichzelf het Licht van de Wereld. In een vaak zo donkere wereld brengt Hij licht. Daarvan willen wij met elkaar zingen.

Wij nodigen u van harte uit voor de gezellige Kerstsamenzang. U wordt muzikaal begeleid door Ad Huetink op orgel. Bekende liederen worden afgewisseld met enkele muzikale werken. Op het programma staan o.a. Sarabanda (G. Tartini), God’s time is the best (J.S. Bach/E. Power Biggs), Adeste Fideles (M. Dupré) en Praise the Lord with Drums en Cymbals (S. Karg-Elert).

Reserveren? U kunt heel eenvoudig reserveren; per telefoon 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), per email: adhuetink@gmail.com of via de site: www.huetink-royalmusic.nl De entree bedraagt Euro 10,00 p.p. incl. koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen t/m 12 jr. gratis toegang. De netto-opbrengst komt ten goede aan de goede doelen die wij steunen: Manege zonder Drempels te Bennekom en Kindertehuis Jemima te Bethlehem.
Voor het programma verwijzen wij u naar onze site www.huetink-royalmusic.nl