5 keer High Tea in het Vechtdal

5 keer High Tea in het Vechtdal

High tea, dat is het uitgelezen moment om te genieten van thee en overdadig veel lekkers. Vooral vrouwen maak je hier blij mee. Lekker met vriendinnen theeleuten en bijkletsen, maar ook leuk om met vriendinnen te doen! De omgeving van het Vechtdal maakt high tea bij één van deze plekken absoluut de moeite waard!

Tea Time Ommen - Landgoed het Laer

Combineer wandelen op het prachtige landgoed met een uitgebreide high tea. Bij Tea Time Ommen serveren ze verschillende arrangementen. Een lekkere beloning na een lange wandeling!

omschrijving

Theetuin ‘De Stokte’

In Dalfsen ligt een unieke theetuin met terras, grote tuin veranda en gezellig theehuis. Ideaal voor een high tea met vrienden of familie. Bij De Stokte maken ze van iedere high tea een feestje!

omschrijving

De Wilde Roos

Bij De Wilde Roos serveren Wim en Harriët Weitkamp met liefde een high tea. Ze nodigen je van harte uit voor een kopje thee op hun Landgoed de Lindenbergh en bieden diverse high tea arrangementen.

omschrijving

Hotel en Boerderij Restaurant De Gloepe

Kruip gezellig bij de openhaard en laat je gastvrij verwennen bij De Gloepe, al 45 jaar een begrip. Het oude boerenerf is knus en gezellig, perfect voor een high tea dus.

omschrijving

Heb jij al dorst? Tijd voor thee in het Vechtdal!