De lekkerste Vechtdal (streek)producten

De lekkerste Vechtdal (streek)producten

Het Vechtdal heeft zoveel producten die in de regio verbouwd worden!
En al die ambachtelijke ingrediënten en producten kun je natuurlijk kopen. Op markten, bij de boer zelf of via vechtdalproducten.nl. Hieronder vind je een greep uit de lekkerste en bijzondere streekproducten:

Vechtdalanjerpasta is 100% uit de streek en verkrijgbaar in zes soorten. Bovendien in de vorm van de Vechtdalanjer, voor echte Vechtdal fans!

omschrijving

Vechtdalwijn uit het Reestland, het grensgebied tussen Overijssel en Drenthe, bewijst dat niet alleen Franse wijn kwaliteitswijn kan zijn!

omschrijving

Puur Vechtdal Zuivel is een complete lijn aan zuivelproducten, van boter tot vla, yoghurt en verse melk, allemaal uit het Vechtdal. En dat proef je!

omschrijving

Waterbuffelkaas? Ooit eerder van gehoord? De Italianen noemen het ook wel mozzarella, maar in het Vechtdal zeggen we gewoon waar het op staat. Kaas dus. Van de waterbuffel.

omschrijving

Vechtdalkaas Aan de rand van de Vecht midden in het mooie dorpje Beerze staat het moderne, duurzame melkveebedrijf van Bert en Jolanda Zandman. Je kunt hier heerlijke Vechtdalkaas kopen, direct van de boerderij.

omschrijving

https://www.vechtdaleieren.nl/ Vechtdaleieren zijn eieren die gelegd zijn door kippen met vrije uitloop en

Vechtdalrund van de Vechtdal Hoeve Het bedrijf is gelegen in Arriën, nabij het bosrijke Ommen. Het vlees dat je kan kopen komt van de oer-Hollandse Brandrode rund.

omschrijving

Er zijn nog veel meer echte streekproducten, van biefstuk tot bier en alles koop je bij vechtdalproducten.nl.