De leukste hotels in smaakregio Vechtdal

De leukste hotels in smaakregio Vechtdal

Een weekendje helemaal tot rust komen, zo’n weekend waarin je jezelf heerlijk kunt laten verwennen. Onder het motto: ‘niets moet, alles mag’ op je gemak het Vechtdal verkennen. Lekker eten, drinken, wandelen en vooral, niet na hoeven denken over naar huis gaan. Ultiem genieten van het Vechtdal doe je in een lekker hotel in de smaakregio. Wij selecteerden de leukste hotels voor je.

Slapen met sterren

Bij de Librije kun je niet alleen goed eten, maar ook bijzonder slapen. De voormalige vrouwengevangenis is wel heel speciaal en de sfeer is behouden gebleven. Librije’s Hotel heeft 19 kamers en ligt in hartje Zwolle. Je kunt er terecht voor het Librije Eten Drinken Slapen arrangement maar er zijn ook andere arrangementen en ook zonder eten bij het restaurant ben je welkom.

omschrijving

De Bokkepruik

Ook bij de Bokkepruik kun je niet alleen heerlijk eten, na een avond in het sterrenrestaurant kun je zo naar je kamer in het hotel. De oude boerderij is omgebouwd tot luxe hotel met 23 kamers en een fijne tuin, waar alle kamers op uitkijken.

omschrijving

Hampshire Paping Hotel & Spa

Op loopafstand van het station en het centrum van Ommen ligt dit comfortabele hotel direct aan het Laerbos. Er zijn luxe kamers met een bad en zitje, of wat kleinere kamers. Behalve een restaurant en café heeft het hotel ook een ruime spa met verschillende sauna’s, Turks stoombad, zoutwater binnenzwembad, kleurentherapie en nog veel meer. Hier kom je helemaal tot rust!

omschrijving

Hotel Restaurant De Zon

Een begrip aan de oevers van de Vecht is dit fijne hotel met wellnessfaciliteiten. Met 5 verschillende kamertypen, bijzondere kunstwerken door heel het hotel heen en een goede keuken waar ze streek- en seizoensproducten serveren, ben je hier voor een smakelijk weekend in het Vechtdal zeker aan het juiste adres.

omschrijving

De Klomp Charme Hotel

Dit kleinschalige hotel op het landgoed Vilsteren is de plek waar je komt voor culinair genieten, sfeervol overnachten en persoonlijk aandacht. Ook bij hotel De Klomp combineer je lekker eten met heerlijk slapen.

omschrijving

Mooirivier Hotel & Congres

Een sfeervol hotel aan de Vecht, comfortabele hotelkamers, luxe suites met uitzicht over de rivier en goede restaurants en een grand café met loungeterras aan het water. Je hoeft het Mooirivier hotel eigenlijk niet uit, al hoewel je dan wel het mooie Dalfsen en de Vechtdal regio mist!

omschrijving

Je zou bijna slaperig worden van al die leuke hotels, gelukkig kun je in het Vechtdal zoveel ontdekken dat je ogen al dicht vallen als je de kussens ziet.