Fijne Vechtdal B&B slaapadresjes

Unieke B&B De Watertoren in Lutten

Een uniek monumentaal pand met acht luxe kamers is de basis van B&B Hotel Watertoren.De historische details gecombineerd met industriële inrichting maken het huiselijk en sfeervol.

omschrijving

Landgoed B&B De Zwaluwhof nabij Dalfsen

Ruimte, luxe en comfort te midden van een natuurgebied en vijf landgoederen, op 5 km afstand van Zwolle, ligt deze sfeervolle accommodatie, B&B en groepsverblijf De Zwaluwhof met een schitterend weids uitzicht over de landerijen. Rust, ruimte, sfeer en bovenal genieten in deze luxe slaapvertrekken met eigen sanitair.

omschrijving

Buitenplaats B&B ’t Witte Huis in Hoonhorst

De voormalige biljartkamer van een landheer op buitenplaats De Horte is nu het pareltje van het Vechtdal, ’t Witte Huis. Ingericht met natuurlijke materialen, puur en comfortabel. Met een compacte keuken voor als je zelf lekker wilt koken en comfortabele living.

omschrijving

Natuurlijke B&B De Rheezer Kamer in Rheeze

Gastvrouw Astrid Fidder combineert duurzame materialen met regionale verse producten en haar hartelijkheid. Dit exclusieve gastenverblijf De Rheezer Kamer kan ook worden omgetoverd tot bruidslocatie met bruidsuite. Slow living, stijlvol in een natuurlijke omgeving.

omschrijving

Bosrijke B&B Erve 't Hacht in Hardenberg

Wakker worden met de zon in je gezicht en een betoverend uitzicht over licht glooiende landerijen en het eeuwenoude Engelandsche Bos. Warm, stoer en ongedwongen. De Bed & Breakfast heeft een eigen plek op Erve ’t Hacht, alle ruimte om de mix van boerenleven en natuur te ervaren.

omschrijving

Meer inspiratie nodig?

Neem dan ook een kijkje bij de foodlovers hotels! voor liefhebbers van fijne slaapplekjes in combinatie met smakelijk eten!