Nieuwe hotspots met smaak in Dalfsen

Nieuwe hotspots met smaak in Dalfsen

Dalfsen is officieel een dorp omdat het nooit stadsrechten heeft gekregen, maar heeft alle faciliteiten van een stad. Aan de Vecht ook nog. Het is één van de grotere plaatsen in het Vechtdal en het is dan ook zeker een bezoek waard. Bovendien houden ze in Dalfsen ook erg van lekker eten, dat bewijzen plekken als Mooirivier en de Witte Gans al. Er komen steeds meer leuke nieuwe hotspots met smaak bij!

Theater De Stoomfabriek

Het nieuwe theater in de voormalige cichoreifabriek aan het Vecht waterfront opent op 7 januari haar deuren en gaat een absolute hotspots worden. Hier kun je vanaf dan genieten van pop, cabaret, dans, film, klassiek, opera, theater en kindervoorstellingen. Het theater is multifunctioneel, want van 120 tot 130 zitplaatsen kan het worden omgetoverd tot concerthal voor 350 staande genieters. Ook worden er themafeesten georganiseerd. Op het programma staan al een aantal grote namen, dus voor je dosis cultuur zeker de agenda van theater De Stoomfabriek in de gaten houden!

omschrijving

Hendrik’s Kitchen

Wil je voor de voorstelling wat eten? Hendrik’s Kitchen in de witte villa van Dalfsen heten je van harte welkom. Ze delen hun passie voor regionale producten en de internationale keuken, wat zorgt voor een verrassende combinatie. Lokale leveranciers als slager John van Broekhuizen, Gert-Jan Beekhuis van viswinkel Dalfijn en kaasboeren Marinus Post en Joke van de Crommert van Heileuver kaas brengen de mooiste producten op je bord.

omschrijving

Brasserie De VII Vreugden

In een prachtig monumentaal pand aan de Prinsenstraat zit de prachtige brasserie De VII Vreugden, waar ze zeven dagen per week van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat voor je klaar staan. Een gastvrij ontvangst in de ‘huiskamer van Dalfsen’ voor smakelijke gerechten, goede bediening, bijzonder uitzicht over de Vecht. Van kopje koffie tot lunch, diner voor aanvang van een voorstelling of voor een drankje erna.

omschrijving

Smakelijke voortzetting in Dalfsen, cultuur en culinair hand in hand, dat maakt het helemaal Verrukkelijk!