Hotels & B&B

 1. Erve 't Hacht

  Erve 't Hacht

  Adres
  Engeland 6, 7784 CH Hardenberg

  Wakker worden met de zon in je gezicht en een betoverend uitzicht over licht glooiende landerijen en het eeuwenoude Engelandsche Bos.

 2. Hotel Mooirivier

  Hotel Mooirivier

  Adres
  Oude Oever 10, 7722VE Dalfsen

  Mooirivier is uniek gelegen aan rivier de Vecht, tussen Ommen en Dalfsen op een kwartiertje rijden van Zwolle. Een sfeervol hotel op één van de mooiste plekjes van Nederland!

 3. De Bokkepruik | Slapen

  De Bokkepruik | Slapen

  Adres
  Hessenweg 7, 7771 CH Hardenberg

  In vroegere tijden was De Bokkepruik een boerderij met stalhouderij en herberg waar de postkoets van paarden wisselde en de reizigers de nacht konden doorbrengen en voorzien werden van een stevige maaltijd op hun reis naar het Noorden. Het restaurant bezit 1 Michelinster.

 4. De Zon Hotel & Restaurant

  De Zon Hotel & Restaurant

  Adres
  Voorbrug 1, 7731BB Ommen

  De Zon Hotel & Restaurant is prachtig gelegen langs de oevers van de rivier de Vecht in Ommen. Er zijn wellnessfaciliteiten en een mooi terras met prachtig uitzicht op de rivier.

 5. Hotel Hardenberg I Slapen

  Hotel Hardenberg I Slapen ***

  Adres
  Grote Beltenweg 1, 7771 SX Hardenberg

  Omringd door rust, ruimte en comfort. Goede smaak en warme aandacht, dat zijn de kernmerken waarvoor Hotel Hardenberg/ De Rheezerbelten staat.

 6. B&B Madame Lescaut

  B&B Madame Lescaut

  Adres
  Dedemsvaartseweg-Noord 20, 7775 AG Lutten

  Madame Lescaut is gevestigd in het koetshuis van een monumentale rentmeestersvilla in het Overijsselse Vechtdal. De villa werd in 1879 gebouwd in opdracht van rentmeester/vervener Roelof ten Cate.

 7. B&B De Hazenstal

  B&B De Hazenstal

  Adres
  Rodedijk 22i, 7772 PH Hardenberg

  Wij heten u graag van harte welkom in de sfeervolle Bed and Breakfast “de Hazenstal”. Gelegen op een prachtige locatie midden tussen de weilanden en grenzend aan de rivier de Overijsselse Vecht kunt u hier geheel tot rust komen.

 8. B&B Hongerdyck

  B&B Hongerdyck

  Adres
  Hongerdijk 15, 7695 SG Bruchterveld

  Bezoek deze unieke, vrijstaande B&B in het prachtige Overijsselse Vechtdal (Gemeente Hardenberg) op de driesprong met Salland, Twente en Duitsland.