Streekrestaurant

 1. De Witte Gans

  De Witte Gans

  Adres
  Heinoseweg 30, 7722JP Dalfsen

  In de bossen bij Dalfsen, op tien minuten afstand van Zwolle ligt Herberg de Witte Gans. Buiten scharrelen de ganzen rondom de Herberg,

 2. Rheezer Bistro I Eten

  Rheezer Bistro I Eten

  Adres
  Grote Beltenweg 1, 7771 SX Hardenberg

  In de Rheezer Bistro gaan ze met de seizoenen mee: elk seizoen en soms nog wat vaker presenteren zij u een nieuwe menukaart. Passende bij de seizoenen en de producten die het Vechtdal in dat seizoen te bieden heeft.

 3. Hotel de Zon | Eten

  Hotel de Zon | Eten

  Adres
  Voorbrug 1, 7731 BB Ommen

  De keuken, onder leiding van meesterchef Gerhard Müller, bereidt zijn gerechten met streek- en seizoenproducten. Zijn passie voor koken zit in zijn genen.

 4. Mooirivier | Eten

  Mooirivier | Eten

  Adres
  Oude Oever 10, 7722 VE Dalfsen

  Mooirivier is uniek gelegen aan rivier de Vecht, tussen Ommen en Dalfsen op een kwartiertje rijden van Zwolle. Een sfeervol hotel en restaurant op één van de mooiste plekjes van Nederland!

 5. Streekrestaurant de Vechtdalkok

  Streekrestaurant de Vechtdalkok

  Adres
  Dalmsholterdijk 6a, 8146 PG Dalmsholte

  Streekrestaurant de Vechtdalkok maakt gebruik van Vechtdalproducten, die geproduceerd zijn met respect voor de omgeving en het milieu.

 6. De Bokkepruik | Eten (*)

  De Bokkepruik | Eten (*)

  Adres
  Hessenweg 7, 7771 CH Hardenberg

  In vroegere tijden was De Bokkepruik een boerderij met stalhouderij en herberg waar de postkoets van paarden wisselde en de reizigers de nacht konden doorbrengen en voorzien werden van een stevige maaltijd op hun reis naar het Noorden. Thans culinair geclassificeerd door Michelin met 1 ster.

 7. Restaurant De Mandarijn

  Restaurant De Mandarijn

  Adres
  Mandjesstraat 4, 8011RM Zwolle

  Laat u vooral niet door de naam van ons restaurant, 'De Mandarijn', op het verkeerde been zetten, want wij zijn gewoon een gezellig Hollands restaurant met een knusse huiskamer sfeer met voornamelijk pure, eerlijke en natuurlijke producten uit stad en streek!

 8. Bistronomie Vidiveni

  Bistronomie Vidiveni

  Adres
  Jufferenwal 15, 8011LE Zwolle

  Bistronomie Vidiveni is een moderne, laagdrempelige bistro met een ambachtelijke keuken waar vooral gewerkt wordt met streek- en seizoensproducten. Wat Vidiveni bijzonder maakt, is dat dit een leer- werk bedrijf is en waar met veel aandacht voor de seizoenen gekookt wordt.

 9. Restaurant Hampshire Paping

  Restaurant Hampshire Paping

  Adres
  Stationsweg 29, 7731 AX Ommen

  De ligging van dit restaurant (en tevens hotel) biedt een scala aan mogelijkheden. Het NS station bevindt zich op loopafstand van het hotel, het centrum van Ommen ligt om de hoek en op 800 meter lopen staat u aan de oever van de rivier De Vecht.

 10. De Librije | Eten (***)

  De Librije | Eten (***)

  Adres
  Spinhuisplein, Zwolle

  Volop genieten met bijzondere gerechten, bijpassende wijnen in een sfeervolle ambiance. Dit foodimperium van Jonnie & Thérèse Boer bezit momenteel maar liefst 3 Michelinsterren!

 11. VechtdalFood Catering

  VechtdalFood Catering

  Adres
  Voorbrug 1, 7731 BB Ommen

  VechtdalFood Catering staat voor oorspronkelijke kwaliteit uit het Vechtdal Overijssel. Onze chef-koks gebruiken lokale en regionale kwaliteitsproducten met een authentieke smaak.