De Klomp Charme Hotel & Restaurant

Vandaag geopend van
Vandaag 11:00 - 21:00
Adres
Vilsterseweg 10, 7734PD Vilsteren

De Klomp Charme Hotel & Restaurant

De Klomp - Charme Hotel & Restaurant staat voor culinair genieten, sfeervol overnachten en persoonlijke aandacht.

Het kleinschalige hotel met een prachtige ligging op het 1000 hectare Landgoed Vilsteren is prima bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid. Ommen, Dalfsen, Hardenberg en Zwolle zijn nabij gelegen. Bovendien is de bosrijke omgeving ideaal voor een heerlijke wandeling of fietstocht door de natuur. In het gehele hotel is gratis WIFI aanwezig.

Hotels

De Klomp, Charme Hotel & Restaurant staat voor culinair genieten, sfeervol overnachten en persoonlijke aandacht. Het kleinschalige hotel met een prachtige ligging op het 1000 hectare Landgoed Vilsteren is prima bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid. Ommen, Dalfsen, Hardenberg en Zwolle zijn nabij gelegen. Bovendien is de bosrijke omgeving ideaal voor een heerlijke wandeling of fietstocht door de natuur. In het gehele hotel is gratis WIFI aanwezig.

Bed & breakfasts

De Klomp - Charme Hotel & Restaurant staat voor culinair genieten, sfeervol overnachten en persoonlijke aandacht. Het kleinschalige hotel met een prachtige ligging op het 1000 hectare Landgoed Vilsteren is prima bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid. Ommen, Dalfsen, Hardenberg en Zwolle zijn nabij gelegen. Bovendien is de bosrijke omgeving ideaal voor een heerlijke wandeling of fietstocht door de natuur. In het gehele hotel is gratis WIFI aanwezig.

Restaurants

Dineren in het restaurant van De Klomp is puur genieten! Van de culinair altijd weer verrassende gerechten, de ongedwongen gastvrijheid en een stijlvolle maar vooral gemoedelijke sfeer. Op de regelmatig wisselende menukaart staan gerechten, bereid met het beste wat de nabije natuur te bieden heeft. Hiernaast bestaat de mogelijkheid tot keuze voor een 3-, 4-, 5- of 6-gangen menu van de chef. Ook worden er vegetarische gerechten geserveerd en wordt er rekening gehouden met speciale diëten (gelieve dit voorafgaand aan je bezoek aan ons door te geven.)

Zakenlunch

De Klomp is een kleinschalige vergader locatie in Overijssel op kleine afstand van Zwolle, Hardenberg, Ommen en Dalfsen. Wij bieden een plek waar u prettig en ongestoord kunt vergaderen in een intieme en landelijke sfeer. Het gehele hotel beschikt over gratis wifi. Natuurlijk kun je ook voor een zakenlunch bij De Klomp terecht. Genieten van culinair altijd weer verrassende gerechten, de ongedwongen gastvrijheid en een stijlvolle maar vooral gemoedelijke sfeer.

Specials

  1. Scharrelfietsroute

    Scharrelfietsroute

    prijs
    vanaf € 27,50

    Een smakelijke fietsroute waarbij je langs boeren gaat scharrelen om de lekkerste producten te …