Rheezer Bistro I Eten

Vandaag geopend van
Vandaag gesloten
Adres
Grote Beltenweg 1, 7771 SX Hardenberg

Rheezer Bistro I Eten

In de Rheezer Bistro gaan ze met de seizoenen mee: elk seizoen en soms nog wat vaker presenteren zij u een nieuwe menukaart. Passende bij de seizoenen en de producten die het Vechtdal in dat seizoen te bieden heeft.

Veel ingrediënten kopen ze in bij lokale streekproducten producenten, maar ook veel ingrediënten halen ze uit de natuur door wildplukken en uit de eigen kruidentuin bij het bijzondere intieme terras.

"Welkom in onze Rheezer Bistro, welkom in een eerlijke keuken. Want daar staan wij voor. Vanaf de start van de Rheezer Bistro in 2000 hebben wij ons ontwikkeld tot een solide en evenwichtige keukenbrigade die werkt met verse en verantwoorde producten en met kennis om alles van a tot z te maken. Het gebruik van vele streek-, bioloigsche- en eigen gekweekte producten is hiervoor de basis. Met oog voor de natuur en het milieu wordt er veel aandacht besteed aan dat wat op onze kaart komt. Seizoensproducten die bedreigd worden met uitsterven of niet stroken met onze filosofie van duurzaamheid worden in ons keuken dus ook niet gebruikt.

De kwaliteit staat of valt met het team met veel liefde voor koken en de kwaliteiten van producten. Dat het u moge smaken! En wilt u meer weten, de keukenbrigade staat u graag persoonlijk te woord. Namens het team van de Rheezer Bistro, Enrico en Margé Hans.