De Bokkepruik | Eten (*)

Vandaag geopend van
Vandaag 18:00 - 00:00
Adres
Hessenweg 7, 7771 CH Hardenberg

De Bokkepruik | Eten (*)

In vroegere tijden was De Bokkepruik een boerderij met stalhouderij en herberg waar de postkoets van paarden wisselde en de reizigers de nacht konden doorbrengen en voorzien werden van een stevige maaltijd op hun reis naar het Noorden. Thans culinair geclassificeerd door Michelin met 1 ster.

Warm en sfeervol interieur

Deze herberg wordt al eeuwen bestierd door de familie Koeslag en sinds 1992 zijn het Jaap Istha en Heleen Istha-Koeslag die hier de scepter zwaaien. Door de vele verbouwingen door de jaren heen is van het oorspronkelijke pand weinig overgebleven, maar achter de moderne façade gaat een warm en sfeervol interieur schuil.

Herberg met Michelinster

Het sfeervolle exclusieve restaurant met een Michelin-ster biedt u een genoeglijke avond voor zowel zakelijke als privé aangelegenheden. En De Bokkepruik is vanwege de gunstige ligging met ruime parking uitermate geschikt voor uw zakelijke bijeenkomst en overnachting, de industrieterreinen en beursgebouwen in Hardenberg zijn per auto in 5 minuten te bereiken.

Ligging nabij bossen

De Bokkepruik is gelegen aan de Hessenweg, omringd door een grote tuin met eeuwenoude bomen is het nog steeds een oase van rust in de bebouwde kom van Hardenberg. Op steenworp van het hotel vindt u de bossen van Overijsselse Vechtdal en de Sallandse Heuvelrug waar u naar hartenlust kunt genieten van de rust en de prachtige natuur.